|

Meinhard Olsen og Levi Jøkladal til royndarvenjing í FCK

Hesa vikuna er Meinhard Olsen úr NSÌ og Levi Jøkladal úr ÍF til royndarvenjing á School of Excellence sum  FCK Copenhagen  stendur fyri. Venjingin er komin í lag eftir at umboð fyri felagið vóru í Føroyum og vitjaðu fótbóltsflokkin fyrr í ár og bjóðaðu Meinhard at koma til royndarvenjing.
 
Niðanfyri er víst skráin fyri vikuna Meinhard og Levi eru til royndarvenjing í FCK.
 
Dagur             Dato    Kl.         Tema
Mánadagur     22/4    16.00    Venjing
Týsdagur         23/4    08.00   Venjing
                                           16.00    Venjing
Mikudagur      24/4    08.00    Venjing
                                           16.00    Venjing
Hósdagur        25/4     16.00    Venjing
Fríggjadag.     26/4     12.00     Dystur FCK-HSV
                                          (16.00)   Venjing
Leygardagur 27/4                       Eftirmeting
 
Sum tað sæst av skránni, er talan um nógva venjing, summar dagar tvær ferðir um dagin.g
Serliga spennandi fyri Meinhard og  Levi, er dysturin fríggjadagin, har hann sleppur at royna seg á FCK liðnum móti javnaldrandi leikarum úr týska stórfelagnum Hamburg.
 
Meinhard er 16 ár og spælir við dreingjunum hjá NSÍ U-16 og U-18, umframt at hann venur í Effohópinum hjá NSÍ. Hann er partur av føroyska U-17 landsliðnum og sambært www.faroesoccer.com er Meinhard skrásettur fyri 8 landsdystir fyri Føroyar.
 
Levi Jøkladal er 15 ár og hann er eisini partur av tí føroyska U-17 landsliðnum sum fyri stuttum var í fýralandakapping í Wales. Levi er skrásettur fyri tveir U-17 landsdystir fyri Føroyar.
 
Um School of Excellence 
 
”F.C. Copenhagen School of Excellence” er F.C. Københavns satsning på det, der skal blive Skandinaviens bedste fodbolduddannelse.
 
Med F.C. Copenhagen School of Excellence tilbyder F.C. København en veltilrettelagt hverdag til regionens bedste ungdomsspillere i alderen 13 til 19 år. En hverdag, hvor der er taget hånd om planlægning af træning, skole, lektier og transport.
F.C. Copenhagen School of Excellence tilbyder i samarbejde med Johannesskolen på Frederiksberg, plads til maksimum 12 spillere pr. årgang. Træningen foregår på anlægget på Peter Bangsvej/Jens Jessensvej, og grundskoleundervisningen foregår på Johannesskolen, der ligger tæt på træningsanlægget på Frederiksberg. Efter grundskolen vil det videre uddannelsesforløb blive aftalt individuelt med den enkelte elev og dennes forældre.
 
Ledelsen
 
Hvert hold i School of Excellence har en bred stab af medarbejdere tilknyttet, heriblandt trænere, fysioterapeuter og massører. Ledelsen af School of Excellence varetages af nedenstående personer:
 
Michael Mio Nielsen, Manager
 
Michael Mio Nielsen er tidligere anfører for F.C. Københavns førstehold, og har været i klubben siden 1993. Mio repræsenterer på fornemste vis F.C. Københavns værdier, og besidder samtidig alle de erfaringer og kompetencer der er brug for som Manager for School of Excellence.
 
Sune Smith-Nielsen, Sportsmanager
 
Sune kommer fra et job som HR-konsulent og har lang erfaring fra dansk eliteungdomsfodbold – dels som træner og spillerudvikler, men også som instruktør i DBU’s træneruddannelsessystem.
 
Morten Grahn, A+ træner
 
Morten Grahn er en markant trænerskikkelse i det danske talentudviklingsmiljø, hvor han tidligere har arbejdet med unge talenter i B93 og i Lyngby Boldklub. Senest har han været tilknyttet Red Bull Academy i Ghana, hvorfra F.C. København har hentet ham hjem.
 
 
Trænerstab U-17 FCK:
 
Cheftræner: Klavs Rasmussen
Assistenttræner: Rune Vinther Jensen
Assistenttræner: Martin Pringle
Individuel træner: Dennis Simonsen
Fysisk træner: Christian Pilegaard
Målmandstræner: Morten Kjærbye
Holdleder: Henrik Wallind
Fysioterapeuter: Lars Røpke og Lasse Ishøj
 
Kelda: www.fck.dk

Líknandi tíðindi