Kristian Joensen gjørt sáttmála við Lyngby

Okkara ungi og evnaríki málverji sum fyrr í ár, varð útleigaður til B68, hevur gjørt sáttmála við Lyngby.

Heimasíðan www.bold.dk skrivar í hesum sambandi:

Lyngby har sikret sig den 21-årige færøske målmand Kristian Joensen, og Lyngby-træner Jack Majgaard mener, at han vil udgøre et godt målmandsteam med Nicklas Højlund.

AGF hentede i juni Lukas Fernandes i Lyngby, og Lyngby har siden været på udkig efter en erstatning. Erstatningen blev mandag præsenteret i form af den 21-årige færing Kristian Joensen fra B68 på Færøerne, der tidligere har været til prøvetræning i Brøndby.

I Lyngby er de glade for tilgangen af Joensen, som træner Jack Majgaard ser som et godt match med den nuværende førstekeeper Nicklas Højlund.

– Kristian er en ung talentfuld målmand, som vil supplere Nicklas Højlund rigtigt godt. Han er allerede dygtig i feltet og har gode reaktioner. Han vil helt sikkert udvikle sig yderligere under vores dygtige målmandstræner Niels Christian, samt det generelt højere tempo, der er i kamp og træning i forhold til det han er vant til, siger Majgaard til Lyngbys hjemmeside.

Kristian Joensen har i første omgang fået en halvårig aftale, hvor han får muligheden for at bevise, at han er værd at satse på. Joensen har været inde omkring det færøske landshold, hvor han dog ikke har fået debut endnu.

Hjartaliga tillukku við sáttmálanum Kristian og góða eydnu.

Líknandi tíðindi